3.03.2011

Domuz Evladı

Öncelikle ŞUNU bir izleyin hele de, sonra okuyun.

Yedi sülalenizin ücretini verir, cüretinizi sikerim. Amına koydumun yetersizleri, çalıntı konseptli ibneleri ha. Uyarayım sizi; bu tribün işlerinde yüzünüz de belli gözünüz de belli, anonim gibi random gibi sikim saçak takılın bakalım. Takılın da, ananızı tez elden siktirin.

Bak hele bak, şu TONBAĞA bak.

"Galatasaray taraftarı soğuğu sevmez, çekirdek çitler." diyor yağ tulumu. Madem sen Galatasaray taraftarına böyle bir şekilde dil uzatıyorsun ben de seni kırayım biraz o zaman.
Öncelikle senin suratına bakıp da saunadan çıkmış kulağı basınç yapmış bir ambiti görmemek imkansıza yakın bir şey. Poşedi ılıştırılmadan akvaryuma atılmış japon balığı gibisin adeta. Bilememişsin. ANONİM takılır gibi çeneni savururken, aslında istemeden ananın amında binlerce kişinin salıncak kurmasına sebebiyet veriyorsun. Yanlış yapıyorsun. Çünkü o an Lig Tv mikrofonlarında, izleyen ve sonradan izleyecek olan binlerce Galatasaray'lıya dil uzatıyorsun. Yağlı göbeğin dolayısı ile belki doğduğundan beri görmediğin sikine bile takmadığın iki rengi ŞAKA olsun diye, EĞLEŞİ olsun diye en önemlisi de medyatik olmak için aylardır kullanıyor, bir de dombak götünde patlasın diye, götün gibi şekilsiz ve engebeli demeçler veriyorsun. Vay senin tillahını sikeyim.

Maç günü sen götünü siktirmemek üzere sabahın 10'unda erkenden Olimpiyat stadına gittiğinde keşke olaydım orada. Ah ulan ah. Alayınızın dibine 55 kez taşak banardım.

Hea sadede geleyim; seneye bu EĞLEŞİ'nden sıkılmaz da İBB-Galatasaray'maçına gelmek gibi bir hata yaparsan, andım olsun silsileni yalnızca ben sikeceğim.

Amına koyduğumun başarısızı seni.

1 yorum:

O'Sullivan dedi ki...

SOLO TEST çözse BEYİNSİZ çıkacak yetersiz döl mahsülü.