3.10.2011

Hesabını Kim Verecekti?


Dün Yünicef'ten telefon açtılar, "şu dans eden çocuk ruhlu lavuğa döşenir misiniz?"
şeklinde. Tabii ki kırmadım, neticede beni tanıyan arkadaşlar ne tarz sosyal sorumluluklarda olduğumu bilir.
Gelem sana dayı;
Babalık, kaç yaşına gelmişsin, torunun tosbağan olmuş, belki kendine ait bir işletmen dahi var. Şâyet şu yaptığın hareketlere bak. 50 yaşından sonra, motorun marşı basmazken, torunlarının üzerinden prim yaparak 5 milyon reyt almışsın. Aferin amına koyayım. Esnaflığınla, iş adamlığınla, babalığınla, dedeliğinle, nasıl bir kasa limondan dünya çapında şirket sahibi olmanla değil de, kepazeliğinle, şaklabanlığınla gösterilen ol. Torunlarını denek olarak, figüran olarak kullan, tutayım çocuklara Bakugan, Ben10 oynatayım deme, Mikimavsın, Avarel Dalton'un tillahı ol. Zaten 5 yaşında çocuğu sikim gibi dansınla öyle bir bezdirmişsin ki, gülmüyor bile amk. 5 yaşında çocuğu kilokaloriler yakarak bile güldüremiyorsun amk. Sikigit.


Şimdi bu kadar onurunu kırdıktan sonra, Yünicef'in bana verdiği yetkiye darayanarak değil, direk yetkiyi sana dayayarak, seni bir de görsel yollardan kınadım. Amkdumun arsız dayısı seni. Ayrıca Plazmayı alıp tüplüyü atmayacak kadar geleneklerine bağlı oluşunu sikeyim.


Bir daha sübülüsübyandan rant sağlamaya kalkarsan elini kırar, götüne sokarım.

2 yorum:

aslolan dedi ki...

adamın elastikiyetini takdir etmemişsinla. zımba gibi göbekle yürek hoplatan bi performans. iyi yine yani. bunlar insan evladını her şekilde sınayan olaylar. kâh oturup kâh kalktım seyrederken. dün gördüm ben de. iyi yine ya.

Adsız dedi ki...

sana ne amk gelırse gelır sana giren cıkan ne