9.07.2011

Karıyı siken paradır, yarrak aracı kurumdur.

Yaz denen kimin eli kimin götündeliğin de sonuna gelirken, yine bir yoklama çekeyim dedim. Bayramın da sona ermesiyle, iyice tatil modundan çıkıldı, işler güçler ufak ufak dokanmaya başladı. Tabi bu yıl da her sene olduğu gibi "seneye banko sikiş" manifestolarıyla, anne baba, musaf eppek üzerine yeminler koparılarak evlere dönüldü. Hatalar tespit edildi, eksikler bir dahaki sezon tamamlanmak üzere tespit edildi. (vücut yapmak 1. sırada tabi amk, hatta o kadar birinci sırada ki, birincilikten görükmüyor, unutulakalıyor.) Son yıllardaki genç teknik adam örnekleri Villa-Boas ile pekişirken, her genç yine süper teknik muhasebeler yaptı. Analizler, incelemeler, değerlendirmeler gırla. Ama ne olduysa oldu bu yaz da çoğu arkadaşa (dünya genelinde) sezon sonunda Z raporunu almak nasip olmadı.
Şu acı gerçekten bahsedeyim ki; BİM'e özel ürün tüketen arkadaşlar asla yaz sikişi yapamıyor. Bakın, Bim'e özel ürün diyorum, yoksa bim'den danette manette alanlara lafım yok. Ama bim'den Dost yoğurt yiyeyim, A101'den Bi Limonata içeyim, götümü de Dia tuvalet kağıdına silerim diyene bu dünyada sikiş olmadığı bir gerçek. Hem bu kadar ucuza yaşa, hem de Let's'le malı götür. İstatistikler, oranlar, bir allah kulu okey vermiyor günümüzde bu tarz bir hasliyete.

Sonuç olarak, çözüm üretecek değiliz herşeye. Anasını sikeyim Alen Delon muyum, Üzeyir garih miyim burdan size fikir vereyim, laz karısı mıyım fitleyeyim? Zaten akıl verecek durumumuz da yok estağfirullah. Bahtı açık olanın yar sarar yarasını, bahtı kara olanın felek siker anasını, okkadar.
Not: "Allaha şükür alakam olmaz, bir kere arkadaşlar şaka olsun diye yanlışlıkla Le Cola içirmişlerdi bana." tutumu da sergilenmesin.

Hiç yorum yok: