10.23.2011

Şekil Hits Vol.6

Son günlerde yaşanan felaketlerden sonra, Allahın Türk halkı olarak belamızı verdiğine kanaat getirdim.
Yani ayan-beyan açık, gün gibi. Türk halkı olarak enayiliklere doymayışımızın bir faturası olmalıydı. Ha ağır oldu, üzücü oldu. Teröre sövdünüz, "Murat Karayılan yakalanmış bırakılmış." dedinız. "Orsbuçoccu Kaddafi."
dediniz. Amma ve lakin, bunları söylerken dahi AM peşinde koştunuz. Retvit etse manitalar da muhabbet doğsa dediniz. Dediniz işte orospu çocukları. Siz teröre siyah kurdelelerle NALET ettikçe, 9. köyden kovulan yine biz olduk. Sanki sikimizde değilmiş de, takılıyormuşuz gibi oldu. Duyarsız olduk. Neden? Çünkü 2 gün sonra yapılacak sikişin muhasebesi ile yas tutulmaz dedik, kapatacaksın basına, siklemeyeceksin bir müddet. Yankı uyandırmayacaksın ki, bu mevzu kapanacak dedik. 
     Evet amına koduğumun tez canlıları. Yine siz haklısınız, kıyakçıyı gören danalar gibi, her sik savrulmasında galeyana gelen 5 dakikalık çözümlerle zihinsel mastürbasyon yapan siz haklısınız. Konuşmakla olmayacağını bildiğiniz halde duymaya zerre tahammül edemediğiniz için ben, haksızım. Aferin. 7 kuşağında 77 asker bulunan ben üzülmüyorum şehitlere, babası kerhaneci, annesi temizlikçi 2 tane kırma orosbu çocuğu çok ağlıyor, tivitlen, hastaglan ağıt yakıyor. Bu yüzden ben haksızım. Mustafa Kemal Atatürk ile Kanuni Sultan Süleyman'ı bile aynı anda sevemeyen, saygı duyamayan. İlla ki, birisinin DANDİK ADAM olduğunu savunmayı ilke edinmiş iki tane orosbu çocuğu haklı, Teomandan, Alp Arslan'a, Ahmet Sencer'den Genç Osman'a, Sarı Selim'den Atatürk'e kadar her Türk büyüğünün aynı derin saygıyı hakettiğine inanan ben haksızım. Euro 2008 çeyrek finalinden, Euro 2008 çeyrek finaline, sırtına bayrak bağlayan zibidiler haklı, her gün duvarımdaki bayrağa kendimi borçlu hisseden ben haksızım. Evet.

     Şimdi size Barbour giymeyin, George hogg çekmeyin demiyorum. Ama bunları yapıyorsanız, neleri söylemeye, nelerden yakınmaya hakkınızın olup olmadığını bilin. Haddinizi bilin. Askere gitmeden, vergi mükellefi olmadan, uluslararası bir başarıya sahip olmadan kimsenin sikinde değilsiniz. Ölseniz, Ekonomi bakanlığı kişibaşına düşen milli gelir 0,000005 cent arttı diye sevinir. Anlatabiliyor muyum?

     Son olarak başlığa bağlayayım. Şu an size normal şartlarda bir 5 katı da sövüş dayamam lazım ya. Neyse.
Fikret Kızılok konuşsun. "Bacınız önde ben arkada." desin benim yerime.



2 yorum:

Adsız dedi ki...

Osmanlı Türk değildi. Osmanlı eserlerine bakarsan Türk namına en ufak bir şey bulamazsın. Osmanlı eşittir Osmanlı. Osman denen adamın imparatorluğu ve soyunun hükmü sadece. Ben de olsam Osman koyarım keyfime bakarım.

Kafama sadece bu kısmı takıldı. Diğerlerinde haklısın.

Şekil Yapmayın. dedi ki...

Yau kardeş.